Friday, October 5, 2012

Shopping barang baby lagik

Hari ni kan jumaat..so haruslah memanafaatkan masa yang ada bersama2 teman2 seperjuangan, menerjah 'kedai' baby
hasil menggodek di web akhirnya sampai kedestinasi
konon nak jimat postage dan rasa lebih puas soping depan mata kan..:P
taraaaaaa
 
Mummy Bag 5 in 1
RM 56
cun tak wahai puan zanariah??
dah masuk anak ketiga kebanyakan barang2 yang dibeli masa anak sulung dulu telah hancusss..
well.. dah 6 tahun kan...
pulak beg baby yang pernah saya beli untuk hakim dulu saya pakai hari2 hantar anak ketaska sampai ke hari ni...huhuhu panjang pulak mukadimah ko acik cikin
warna ni saja yang ada..pink pon pinkkkkk laaaaa..:)
 
berkenan dengan warna merah menyala ni..tapi apakan daya, tak de stok
disebabkan malas dah nak menanti stok baru atau cari kat web
memandangkan masa2 kritikal ni..
beg nak ke hospital pon belum prepare..adoyaiiii
 
 lagik... hasil tuaian hari ni
sebagai persediaan milk storage
insyaallah moga2 rezeki baby kali ni pon semeriah rezeki abang dan kakaknya dulu..

Autumnz Breastmilk Storage Bottles - TWIN PACK and Free 2 Bottles
RM34/10 bottles
Set includes:
10 x 5oz PP Breastmilk Storage Bottles
10 x Screw Rings
10 x Sealing Discs

ada beberapa lagik barang yang perlu dicari dalam masa terdekat..moga2 sempat la hendaknya..:)
sudah mula rasa tak larat nak tawaf sini sana menyopping
maka jari jemari pon aktif la klik sana..klik sini.. online soping sajo:P

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

3 comments:

'I.M.R.A.N H.U.D on behalf ZanariahMdZain said...

Smart beg tu..beli kt mana?aku lani pantang kuarkan brg2 depa dulu2,segala tilam,selimut,sweater depa,irdina dah lenjan balik..huhuhu..penat 2x ganda..ni si imran soh kuarkan stroller plak..adess..

Syikin said...

memang banyak pengacau..hehehe..depa pon xcited gak nk sambut org baru.. aku beli beg tu kat sini http://www.qbabyshoppe.com.my/

Anonymous said...

Asking questions are truly fastidious thing if you are not
understanding something totally, but this post offers nice understanding yet.
Have a look at my website : football shirts

Related Posts with Thumbnails