Wednesday, February 11, 2009

I'm back!!!!

dah 2 bln lebih aku takpegang pc nih....gianya la aku nak berblog dan berfp..
untukkali ni aku just nak panaskan jari jemari ku dulu...

alhamdulillah...........
aku dah pun selamat bersalin bby girl..secara normal. ni ha aku nek ceta perihalanak dara aku ni
nama: NUR ARISSA NASUHA BINTI MOHAMMAD RIEAZAAL (maksudnya cahaya keazaaman yang sebenar-benarnya)
tarikh lahir :17.12.2008 ( due 29.12.08...disebabkan tak larat dah bawa diri...by 38 week +aku p serah diri untuk bersalin....hehehe)
masa:4.40pm (aku dah set sebelum pukul5 harus aku pushhh!!! alhamdulillah dipermudahkan..di induce pukul 2pm..pukul 3 lbh start sakit)
berat: 3.1 kg (tadi baru p timbang... dah 4.96kg...semangat anak daraku)

sebenarnya macam2 nak aku coretkankan kat sini tapi tak sempat lagik la...nak cek email yang berduyun2... even start kerja 25hb ni tapi nak kena refresh nih...

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

Masnizaayu.. said...

tahniah!!!! dh sepasang no..

ZanariahMdzain said...

congrats....
kasi tayang sket adik hakim tuh....

Related Posts with Thumbnails