Wednesday, September 3, 2008

award from Intan...TQ



Thanks to intan http://camaryangpulang.blogspot.com/ sebab bagi award ni kat aku.. aku bukannya pandai sangat main award2 or tag2 ni.. dunia blog ni pun masih baru bagi aku..anyway..thank ya..

2 comments:

Masnizaayu.. said...

kin, mana hg nya kotak mengumpat??leh aku ngomong2 kosong kat situ..aa..kat umh aku mmg byk tikus..since aku ada kat umh dia takdak laa..aku ttp suma lbg pintu tingkap kat dapuq..

Laki aku pon ada buat trap jugak..hg nk tau..laki aku ltk umpan kek lapis lagik..kalo nsb baik kena la..kalo tak..takmau jugak..

Dh byk ekoq dia dpt..tapi ada lagik..tension btoi aku..

Hari-hari terindah said...

ayu..aku tak reti la nak letak segala kotak ka apa kat tepi2 tu..ajaq mai sket...

Related Posts with Thumbnails