Sunday, March 23, 2008

Happy B'day to me

Happy B'day to me.... emm sekejap ja aku rasa dah sampai tarikh 22 march ni.. dah pun genap 28 tahun umur aku tahun ni..semakin hari semakin dekat dengan hari kematian... ngeri ja bila ingat2 mati...
orang yang pertama wish seperti biasa my lovely hubby. hari ni dia ada kursus olahraga kat Maktab.. so rasanya seharian la aku terperap kat rumah tambahan pulak hakim tak berapa sihat..dah 4 hari demam... hari ni macam ok sket tapi naik plak rash..aisey..semalam dah cek darah...isnin ni kena p lagik sekali..hopefully semuanya ok.
tengah asyik layan PHDC dengan hakim tetiba Jan sms suruh pi Mktab... nak ajak lunch sekali..so aku dengan hakim pun bersiap ke KL... sampai kat sana hujan lebat..kami just makan kat medan mara dekat sogo tu jer... tak makan apa pun..just sate kajang dan nasi campur... petang nya jan sambung kursus dan aku pulak balik ke s.alam...mula2 hakim mengamuk jugak sebab ngantuk nak tdo...pujuk2 akhirnya dia tidur dan aku bleh drive dgn tenang... ikut federal nasib baik tak jem teruk..sempat lagik aku singgah BAGUS kat sek13..cadang nak buat strawberi cheese cake..tapi bila tengok harga bahan2 nyer...Cancel... beli cooking chocolate aja cadang nak buat strawberi cicah chocolate..macam mak ET suka makan tu...hehehe
panjang plak aku bercerita..tak pe idea tengah banyak ni..
ok kita sambung...malamnya kami bertiga p klinik Hajar kat sek18 nak tengok samada hakim kena denggi atau tak sebab rash makin banyak...tapi Dr cakap maybe dia alergik dengan antibiotik... lepas p klinik... teringin nak makan blueberry kek..tapi tak de plak..kat sicret recipe cuma ada blueberry cheese cake.... aku tak suka cheese sgt... so tak beli la....makan malam ni kami makan kat Pak Li Kopitiam kat sek 18.... nice..aku cuba makan Pak Li asam Laksa dan jan makan nasik lemak. Hakim? dia dok pulun makan roti..mmg anak aku ni suka benar dengan roti pantang masuk kedai roti..mesti mulut dia...roti!!!...
inilah aktiviti aku dihari b'day aku..tak ada yang special kan? tapi pada aku ok lah... nak sambut apa sgt..dah tua ma... hehehee...

2 comments:

intan said...
This comment has been removed by the author.
intan said...

hepii besday, semoga hari2 hadapan akan lebih indah dan baik dr sebelumnya, sesungguhnya masa mematangkan kita.

Related Posts with Thumbnails