Tuesday, August 7, 2012

Impian Hati sikecil

setiap kali ke kedai perabot ni  pasti dia mintak belikan katil ni
ibu dok pikir 100kali nak beli sebab katil double deck kat rumah dah ada tapi tak la comel macam ni. yang biasa saja.
kesian pun ada..alahai la anak..
harga boleh tahan juling biji mata juga.
 kat kedai ni paling murah..kalau kat kedai lain..bukan setakat juling..
malah boleh buat ibu pengsan.. huhu
insyaallah akan dipertimbangkan untuk dipenuhi hajat kamu yang satu ini..

Terima kasih kerana mengunjungi blog Syikin. jemput datang lagi ya...

2 comments:

'I.M.R.A.N H.U.D on behalf ZanariahMdZain said...

'imran pon sama,dok request bilik utk dia.siap soh papa cat bilik kaler hijau,semua furniture nak ben10.tapi kalo tido mlm mesti pegang tgn papa dia.cemana??pastu siap plan,bilik utk adk dia soh cat kaler pink,tema princess..

Syikin said...

hahaha.. itu la pasai aku pikiaq 100 kali zana oiii.. la ni masih tdoq sebilik walaupun bukan satu katil.. asai nak subuh ja..ada ja dia menyelit tdoq bawah ketiak..mengalahkan adik... tu pon ada hati nak tdoq katil sendiri bilik sendiri..:P

Related Posts with Thumbnails